FINANCIËN
Voor wanneer u het zelf even niet helemaal kunt overzien
Om in uw basisbehoeften te kunnen voorzien, is het belangrijk dat u genoeg geld hebt. Hierbij spelen uw inkomsten en uitgaven een rol. We kunnen u hierin begeleiden en helpen om naar een goede balans toe te werken.

Cura Ambulant biedt complete financiële hulp en ondersteuning bij administratieve zaken voor mensen die dat zelf te moeilijk vinden of er (tijdelijk) niet toe in staat zijn. En er zijn veel mensen die onze financiële hulp maar al te goed kunnen gebruiken. Nederland wordt steeds ingewikkelder. Al die wetten en regels zijn vaak niet meer te overzien. Dat geldt bijvoorbeeld voor ouderen, maar ook mensen met een verstandelijke beperking of psychische klachten krijgen steeds meer met bureaucratie te maken.

Dankzij onze financiële ondersteuning en hulp is het mogelijk om administratieve zaken weer op orde te brengen en om weer overzicht te krijgen in uw financiën. Dat kan betekenen dat we u helpen om aan een inkomen te komen of dat we samen een goede verdeling maken tussen inkomsten en uitgaven. Ook kunnen we u, als dat nodig is, begeleiden naar financiële hulp.
Budget ondersteuning
Merkt u dat u de controle over uw inkomsten en uitgaven kwijtraakt? Rekeningen blijven liggen. Betaalherinneringen stapelen zich op. Hulp is dan misschien erg welkom. Met de hulp van onze budgetondersteuner kunt u ervoor zorgen dat uw geldzaken weer op orde komen en blijven. Cura Ambulant werkt samen met u om ervoor te zorgen dat rekeningen tijdig worden betaald, beheert uitkeringen en waar nodig zorgt de budgetondersteuner ook voor rapportage aan instanties. Keuzes zoals wie op welk moment betaalt wordt en welke betalingen prioriteit hebben, daarbij helpt een budgetondersteuner van Cura Ambulant. Kortom, Cura Ambulant helpt mensen met financiële problemen de zaken weer op de rit te krijgen.
Budget ondersteuner nodig?
Bent u geïnteresseerd in de hulp van een budget ondersteuner van Cura Ambulant? Laat uw gegevens bij ons achter via het contactformulier. Wij benaderen u voor een kennismakingsgesprek.
Versterk uw vermogen om zelfstandig te handelen.
Bevordering van actieve deelname in de samenleving.
Persoonlijke aanpak afgestemd op uw unieke situatie.
Ondersteuning voor gezinnen, verbinden van generaties.
Samen bouwen aan een stabiele, zelfstandige toekomst.
Professionele ondersteuning voor al uw behoeften.
Voordelen van Cura Ambulant: Uw Welzijn, Onze Prioriteit
Een bijdrage leveren aan de maatschappij, dát willen we met ons werk.
Onze Kernwaarden
Verbondenheid geeft het gevoel erbij te horen. Zowel onze cliënten als hulpverleners worden graag gezien, gehoord en gewaardeerd.

Verbondenheid is de energie die ontstaat tussen onze en de cliënten. Voor veel van onze cliënten is verbondenheid met een vaste hulpverlener van belang. We gaan daarom in gesprek met onze cliënten om zo goed mogelijk aan te sluiten op de behoeften en wensen.

Wanneer zij een beroep doen op professionele ondersteuning dan vereist dit van ons een goed samenspel met andere zorgverleners en ketenpartners. Verbinding zoeken met de omgeving is het sleutel woord, samen zijn we van waarde!
Met de volgende gemeenten hebben wij een overeenkomst gesloten: Hilversum, Blaricum, Eemnes, Huizen, Laren Bussum, Naarden, Muiden (Gooise Meren), Loosdrecht, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Nederhorst den Berg en Breukeleveen (Wijdemeren).

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Bel ons of gebruik het contactformulier hieronder voor een korte beschrijving van uw vraag of situatie.